BILLETTER

https___www.google.com_search?client=safari&rls=en&q=You+will+not+regret+it&ie=UTF-8&oe=UTF-8

Billettsalget startet søndag 20. januar.

  • Early Bird-billetter  UTSOLGT
  • Early Eagle-billetter UTSOLGT

Et begrenset antall LAST EARLY PRICE CALL-billetter er nå tilgjengelig for 100,-. Kjøp av billett(er) samme dag / i døra, pris: 150,- Billettene gir adgang til hovedeventet i Fausko Amfi på langfredag. Billetter er tilgjengelig via Stavkroa-appen under kategorien: BJERKAN INVITATIONAL. (Se link lengre ned).

PS: GOLDEN TICKET til ALL IN PART 2 på Stavkroa i påsken gir fri adgang til Bjerkan Invitational i Fausko Amfi på langfredag.

https___www.google.com_search?client=safari&rls=en&q=you+will+not+regret+it&ie=utf-8&oe=utf-8-8

Q&A

Hva gjør jeg for å få kjøpt billett? Stavkroa-appen må lastes ned, samt personlige opplysninger som navn og telefonnummer etc må registreres inne i appen for å kunne kjøpe billett(er).

Kan jeg få gratis inngang? Nei, dessverre. Gjesteliste til eventet er kun øremerket inviterte kjørere, crew og sponsorer.

Kan jeg selge billetten min? Nei, dessverre. Billett(ene) er personlig og kan ikke selges / videreføres til tredjepart.

Kan man kjøpe flere billetter? Ja, man kan kjøpe flere billetter, men det forutsetter at alle kommer samlet til «billettkontroll» med innehaver av billettene som er registrert på kjøpers mobil.

Jeg har byttet mobil og finner ikke igjen billetten, hva gjør jeg? Last ned Stavkroa-appen på nytt og logg inn med brukernavn og passord.

Jeg har byttet telefonnummer etter at jeg bestilte billett, hvor er den? Gå inn i Stavkroa-appen, gå på innstillinger og legg inn opplysningene om deg selv på nytt med ditt gamle telefonnummer.

Hva er Staff ID? «STAFF ID» er en kode som KUN skal aktiveres av vakt i døra på Fauskojordet for å løse ut billett til bånd.

Jeg er tom for strøm ved «billettkontrol», hva gjør jeg? No worries, så lenge du husker telefonnummeret ditt, er du safe.

Jeg kan ikke komme allikevel, kan jeg få pengene refundert? Nei, dessverre. Dette er et «break-even» arrangement som er formet og tilpasset basert på sponsorinntekter og billettsalg. Ingen refusjon.

Jeg er under 18 år, kan jeg kjøpe billett(er)? Nei, dessverre. Aldergrense for kjøp av billett(er) er ID: 18 år.

Da er jeg klar for å kjøpe billett, hvor trykker jeg? Kult, trykk på linken under.

➢ BILL. KLIKK HER

For spørsmål ang bill. eller andre henvendelser: bjerkan.invitational@gmail.com

https___www.google.com_search?client=safari&rls=en&q=You+will+not+regret+it&ie=UTF-8&oe=UTF-8-24

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere like this: